POTVRĐENO Vučić u četvrtak dolazi u Banjaluku po Ključ grada | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

POTVRĐENO Vučić u četvrtak dolazi u Banjaluku po Ključ grada

Izvor: Srpska info | Datum:19.04.2021.

U četvrtak, 22. april, delegacija Republike Srbije, predvođena predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, boraviće u posjeti Republici Srpskoj, potvrđeno je iz Kabineta predsjednika Srpske.

Tom prilikom biće održana sjednica Vijeća za saradnju Republike Srpske i Republike Srbije, koje prati implementaciju Sporazuma o specijalnim i paralelnim vezama RS i Srbije, na kome će biti analizirano ostvarenje dosadašnjih zajedičkih projekata i razmotreni planovi budućih projekata Srpske i Srbije, koji će se realizovati kroz ovaj sporazum.

– Tokom posjete Republici Srpskoj predsjednik Vučić i premijerka Ana Brnabić sastaće se sa predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović, premijerom Republike Srpske Radovanom Viškovićem i predsjedavajućim i srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom. U okviru posjete Republici Srpskoj, predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću biće uručeno priznanje Ključ grada Banjaluke, koje mu je dodijelila Skupština Grada – navodi se u saopštenju.

 


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: