Cvijanović: Skandal sa ''bubicom'' blamaža Banjaluke i Banjalučana | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Cvijanović: Skandal sa ''bubicom'' blamaža Banjaluke i Banjalučana

Izvor: RTRS | Datum:22.04.2021.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da je nezamisliv današnji skandal koji je izazvao gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kada je na sastanak sa rukovodstvima Srpske i Srbije ušao sa "bubicom", ističući da je to blamaža i Banjaluke i njenih građana.
 

- Da li je u pitanju samo bruka, nepoštovanje institucija i funkcionera Srbije i Srpske, ili je budalasta dječija igra spremljena za nastavak virtuelnog života gradonačelnika jer o konkretnim stvarima ništa ne zna, čemu smo danas svjedočili na sastanku sa gradonačelnikom, ili je posao obavljan za neku stranu službu, to se treba ispitati - istakla je Cvijanović.

Upitana da prokomentariše skandal sa "bubicom", Cvijanović je rekla da je činjenica da je tako nešto nezamislivo u ozbiljnoj komunikaciji ozbiljnih ljudi i naglasila da je to bacilo tamnu sjenu na mnoštvo lijepih današnjih događaja i dobrih planova.

Stanivuković je danas izazvao skandal u Banskom dvoru, kada je na sastanak rukovodstva Srpske i Srbije ušao sa "bubicom" i pokušao da tajno snima njegov tok.

On bi možda i uspio da ostvari svoj cilja, ali je republički protokol uočio "bubicu" te osujetio njegov pokušaj da nedozvoljeno snima razgovor.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: