Mijenja li Krunić politički dres? | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Mijenja li Krunić politički dres?

Autor: Novinar Herceg | Izvor: Hercegovina Press | Foto: Google | Datum:24.05.2021.

Nakon što je Slavko Vučurević ponovo izabran za prvog čovjeka trebinjskog odbora PDP-a u ovoj partiji je nezadovoljstvo većeg dijela članstva postalo izraženije, kaže izvor blizak trebinjskom PDP-u. Najnezadovoljniji je, kaže izvor blizak ovoj političkoj partiji, Ljubiša Krunić koji je očekivao mjesto predsjednika GO PDP Trebinje, a na tom mjestu njega su viđeli i mnogo članovi ove političke partije.


Zato, kaže izvor koji je upućen u unutarpartijska dešavanja, Krunić sve više „koketira“ sa SDS-om i pokušava da im se približi.
Znači li to da će SDS u Trebinju dobiti novog člana koji će promijeniti dres u kojem je godinama bio kapiten?
Da li će Ljubiša Krunić preći u SDS i koju bi „poziciju“ mogao da zauzme svakako nije lako „prognozirati“, ali nije nemoguće da se to i desi upravo zbog dešavanja u trebinjskom PDP-u, a i velikog iznenađenja u ovoj partiji, ali iTrebnju zbog nakon ponovnog izbora Slavka Vučurevića na mjesto predsjednika GO PDP Trebinje.


Ono što je izvjesno jeste da u opozicionim redovima u Trebinju postoje nesuglasice koje je upravo Vučurevićev ostanak na mjestu prvog čovjeka ovdašnjeg PDP-a produbio.
Na potezu je Ljubiša Krunić PDP-ov poslanik u NSRS.

 


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: