Sastanak Katića i gradonačelnika Ćurića | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Sastanak Katića i gradonačelnika Ćurića

Izvor: Srna | Datum:09.06.2021.

U Istočnom Novom Sarajevu sastali su se načelnik ove opštine Jovan Katić i gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić u okviru svečanosti i prigodnih događaja povodom Dana i krsne slave ove lokalne zajednice – Spasovdana.


“Danas smo u izuzetnoj prilici da sa našim dragim prijateljima iz Trebinja razgovaramo o budućim zajedničkim projektima naše opštine i Grada Trebinja, posebno na unapređenju privredno-ekonomskih odnosa, razvoju infrastrukture i saradnje u oblastima obrazovanja, kulture, sporta i turizma, što je jedna od glavnih karakteristika ovog znamenitog grada na Trebišnjici”, rekao je Katić Srni uoči sastanka.

Nakon ovog susreta nisu planirane izjave za novinare, a za 12.30 časova najavljeno je svečano otvaranje “Hercegovačke kuće” u poslovnom dijelu nove sportske dvorane, u prisustvu Katića, Ćurića, te brojnih zvanica i gostiju.

U ovoj prodavnici, koja je osim Trebinja već otvorena u Beogradu i Banjaluci, nude se autohtoni hercegovački proizvodi – sir, pršut, med, vino, čajevi, kozmetički preparati izrađeni na biljnoj bazi /melemi, kreme, eterična ulja/, te povrće i voće sa ovog podneblja.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: