Poslanici Srpske o Nacrtu zakona o visokom obrazovanju | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Poslanici Srpske o Nacrtu zakona o visokom obrazovanju

Izvor: RTRS | Foto: RTRS | Datum:24.05.2016.
Narodna skupština Republike Srpske nastaviće danas redovnu sjednicu razmatranjem Nacrta zakona o visokom obrazovanju.Na dnevnom redu su i nacrti zakona o željeznicama Republike Srpske, o mirnom rješavanju radnih sporova, o izmjenama i dopunama Zakona o socijalnoj zaštiti, te o izmjenama i dopunama Zakona o sudskoj policiji Republike Srpske.

Narodna skupština Republike Srpske - Foto: RTRS

Narodna skupština Republike srpske razmatraće Godišnji izvještaj o rezultatima aktivnosti institucije Ombudsmana za ljudska prava BiH za 2015. godinu, informaciju o odlukama o pomilovanju u 2015. godini.

Biće razmatrana i informacija o obavezama koje za BiH i Republiku Srpsku proističu iz procesa pridruživanja EU sa pregledom mjera i aktivnosti realizovanih tokom 2015. godine, te o ostvarenim rezultatima u približavanju propisa Republike Srpske propisima EU.

Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske razmatraće informaciju o realizaciji osnova programa socijalnog zbrinjavanja radnika januar-decembar 2015. godine, informaciju o sprovođenju Strategije bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske 2013-2022. godine u 2015. godini.

Parlament Srpske razmatraće i prijedlog odluke o saglasnosti na odluku Vlade Republike Srpske o prodaji 64,9998 odsto akcija osnovnog kapitala akcionarskog društva Rudnici željezne rude "Ljubija" Prijedor, metodom neposrednog odabira kupca.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: