Podrška potpisivanju peticije''Branimo istinu, ne damo Srpsku'' | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Podrška potpisivanju peticije''Branimo istinu, ne damo Srpsku''

Izvor: RTRS | Datum:26.07.2021.

Gradski odbor SNSD-a Bijeljina saopštio je danas da u potpunosti podržava potpisivanje peticije "Branimo istinu, ne damo Srpsku" i pozvao sve građane kojima je istina i Republika Srpska u srcu, bez obzira na političko opredjeljenje, da svojim potpisom podrže ovu akciju i stanu u odbranu dostojanstva, budućnosti na ovim prostorima i Republike Srpske.
 

- Svjestan činjenice koliko su po srpski narod i dugoročni opstanak našeg naroda i Republike Srpske štetne odredbe Zakona o dopuni Krivičnog zakona BiH koje je nametnuo visoki predstavnik Valentin Incko i koliko je važno da naš narod konačno stavi tačku na političke manipulacije u vezi sa događajima u Srebrenici, srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik pokrenuo je potpisivanje peticije "Branimo istinu, ne damo Srpsku" - navodi se u saopštenju.

Iz bijeljinske organizacije SNSD-a ističu da je cilj peticije da nedvosmislenu narodnu volju po ovom pitanju manifestuje kroz što veći broj potpisa građana, a nakon toga kroz zaključke i ponašanje institucija Republike Srpske.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: