Petrović: Opozicija nema ništa drugo osim jezika i viška vremena | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Petrović: Opozicija nema ništa drugo osim jezika i viška vremena

Izvor: SRNA | Foto: RTRS | Datum:23.08.2021.

Generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović rekao je da je veliki skup ove stranke na Kozari izazvao određenu dozu straha kod opozicije u Republici Srpskoj, te da su i oni sami svjesni da tako nešto nisu u stanju da organizuju, jer "osim jezika i viška vremena nemaju ništa drugo".
 

Komentarišući navode opozicije da je skup SNSD-a na Kozari koji je održan u subotu, doživio, kako kažu, debakl, Petrović je rekao da su politički predstavnici opozicije svjesni da im nedostaje sabornost koja krasi SNSD, upitavši kako to da je debakl prisustvo više od 20.000 ljudi na platou na Kozari.

-Oni nemaju taj saborni pristup ni svom članstvu, ni narodu, ni regijama kao što ima SNSD, već djeluju pojedinačno, ali imaju nešto drugo a to je vrijeme, jer ne rade ništa korisno, i jezik. To je jedino što koriste u ogromnim količinama i to na prilično zloćudan način pokušavajući da sve predstave negativno uz pomoć pojedinih medija koji to njihovo djelovanje isprate kao nešto što je veoma važno - rekao je generalni sekretar SNSD-a za trebinjsku Herceg televiziju.

Prema njegovim riječima, te reakcije opozicije su potpuno nevažne i one su usmjerene više ka tome da se diže neka prašina.

- To nije realan život, to nisu ni penzije, ni plate, ni zaduženja, vraćanje kredita, investicije. Sve te njihove rekacije su po principu skloni protivnika sa političke scene, da dođu oni, a kad bi došli ne bi znali ni da rade taj posao - naglasio je Petrović.

On je ocijenio da čak i oni koji su ranije glasali za opoziciju shvataju da opozicioni političari koji se pojavljaju u medijima nemaju radnu atmosferu potrebnu za jednog ozbiljnog političara, niti učestvuju u rješavanju životnih problema građana.

- Sav rad im se bazira na tome da nabacaju što više blata na ličnost Milorada Dodika ili ovdje u Trebinju na Luku Petrovića i da unište sve što je dobro urađeno, potencijale, ideje, projekte... - istakao je Petrović, konstatujući da narod prihvata ljude koji ostavljaju djelo iza sebe.

On je rekao da je aktuelna vlast u Srpskoj mnogo toga ostavila i još će ostaviti i u Hercegovini i u cijeloj Republici Srpskoj, za razliku od onih koji su imali priliku ili koji sada agituju da dođu na vlast.

- Oni to ne mogu nikada uraditi, već mogu samo da mašataju. Oopozicioni lideri ustvari ne maštaju o radu, već o rušenju vrijednosti ovoga društva koje su do sada stvorene - zaključio je Petrović.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: