Sjednica Vlade Srpske zbog širenja panike o kiseoniku | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Sjednica Vlade Srpske zbog širenja panike o kiseoniku

Izvor: RTRS | Datum:27.09.2021.

Vlada Srpske održaće danas tematsku sjednicu sa početkom u 9 časova, saopšteno je iz Biroa za odnose sa javnošću Vlade Republike Srpske.
 
Nakon sjednice, biće izdato saopštenje za javnost.

Podsjećamo, premijer Srpske Radovan Višković istakao je juče da će na sjednici biti riječi o kiseoniku koji se koristi u bolnicima Srpske. Kaže da će, kada se dokaže da se u našim bolnicama koristi medicinski kiseonik, uslijediti krivične prijave zbog širenja panike među pacijentima i građanima.

Rekao je da će angažovati nezavisnu revizorsku kuću koja će biti van prostora BiH i po hitnom postupku tražiti da se urade analize kiseonika koji se koristi u Republici Srpskoj.

Višković je naveo da je priča o kiseoniku prešla u politiku i da se u ovom slučaju može govoriti i o lobiranju pojedinaca, navodeći da jedna firma u cijeloj BiH ima dokumentaciju o kojoj se sada govori, a riječ je o firmi s prostora Federacije BiH.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: