Višković: Vlada priprema krivične prijave; Svi spinovi padaju u vodu (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Višković: Vlada priprema krivične prijave; Svi spinovi padaju u vodu (VIDEO)

Izvor: RTRS | Datum:30.09.2021.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković istakao da će Vlada pripremiti krivične prijave protiv svih onih koji su uzrokovali štetu zbog priče o kiseoniku.


 

Višković je na konferenciji za novinare rekao da sve što je u Republici Srpskoj spinovano o takozvanoj aferi kiseonik nakon rezultata analiza uzoraka pada u vodu.

- Ovo je zločin protiv zdravlja ljudi. Unošenje panike je kažnjivo i Zakonom o zaštiti zdravlja. Vlada će iskoristiti sva zakonska rješenja i protiv svih koji su unosili laži i klevete biće podnesene krivične prijave i zahtjevi za nadoknadu štete zdravstvenom sistemu, građanima i Republici Srpskoj - rekao je Višković.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da je rezultat uzorkovanog kiseonika uzetog sa Univerzitetskog kliničkog centra Srpske 99,90 odsto na jednoj lokaciji, a na drugoj 99,92 odsto.
 
 


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: