Prezentacija razvojnih potencijala Trebinja na 6. Međunarodnom forumu o saradnji | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Prezentacija razvojnih potencijala Trebinja na 6. Međunarodnom forumu o saradnji

Izvor: Radio Trebinje | Datum:12.10.2021.

Zamjenik gradonačelnika Trebinja Dražen Bošković i v.d. direktora Razvojne agencije Trebinja Bojan Benderać učestvovali su na Šestom međunarnodnom forumu o saradnji koji je u organizaciji razvojnih agencija Republike Srpske i Srbije prošlog vikenda održan na Zlatiboru.

Forum je na jednom mjestu okupio privrednike iz zemalja regiona, predstavnike državnih institucija i privrednih komora, razvojnih agencija i drugih organizacija koje pružaju podršku privredi s ciljem razmjene iskustava, promovisanja proizvoda i usluga, kao i uspostavljanja novih poslovnih kontakata i buduće saradnje.

U okviru panela „Mogućnosti za ulaganje i proširenje poslovanja u Republici Srpskoj“, Bošković je predstavio razvojne potencijale i konkretnu ponudu Grada Trebinja, te govorio o konkretnim lokacijama za investiranje i podsticajima koji se u Trebinju nude investitorima.

Prema riječima učesnika, forum je omogućio jačanje postojeće i uspostavljanje nove saradnje sa predstavnicima Razvojne agencije Republike Srpske, Razvojne agencije Srbije, regionalnih i lokalnih razvojnih agencija, te drugih institucija i kompanija iz Republike Srpske i Srbije.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: