ISPITATI TVRDNJE DA NEKI POLITIČARI UČESTVUJU U ''PRANJU NOVCA'' | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

ISPITATI TVRDNJE DA NEKI POLITIČARI UČESTVUJU U ''PRANJU NOVCA''

Izvor: Hercegovina Press | Datum:23.10.2021.

Udruženje veterana odbrambeno-otadžbinskog rata iz Trebinja najavilo je da će u ponedjeljak, 25. oktobra podnijeti prijavu tužilaštvu da ispita navode o „pranju novca“ visokih funkcionera PDP-a ili neke druge partije i saradnji sa britanskim kriminalnim organizacijama.

Iz Udruženja navode da su šokirani i zaprepašteni tvrdnjama da pojedine organizacije i političari u Republici Srpskoj na kocku stavljaju krvavo stečenu slobodu sarađujući sa međunarodnim kriminalnim organizacijama i učestvuju u „pranju novca“, prodaji države i izdaji.

Članovi ovog udruženja zahtijevaju od nadležnih pravosudnih organa da detaljno ispitaju iznesene optužbe i, ukoliko se ispostavi da su tačne, aktere izdaje najoštrije osude.

Iz Udruženja poručuju da su branili i odbranili svaku stopu ove zemlje, te da oni koji su ostali ovdje, saborcima koji su živote položili u temelje Srpske duguju toliko da se zaustavi svaki pokušaj izdaje i prodaje ove zemlje, od koga god on da dolazi.

„Položaj boraca danas je nezavidan, ali naš će glas biti sve jači i zvučniji, jer kao što smo jednom rekli NE spoljnom neprijatelju, tako ćemo i svakom unutrašnjem koji se usudi da na najgrublji način radi protiv svoje zemlje zarad nekih ličnih interesa“, ističu iz Udruženja.

Oni su upitali one koji su „oprali te desetine miliona“, ako su „oprali“, kada je dosta i da li ima li išta sveto i vrijedno?

„Poručujemo onima kojima možda tek pada na pamet neka nečasna radnja da proći neće. Zato i od pravosuđa tražimo da odmah reaguje i do detalja ispita šokantne navode“, navodi se u saopštenju.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: