Otvoriti istragu o nečasnim poslovima pojedinih političara | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Otvoriti istragu o nečasnim poslovima pojedinih političara

Izvor: Srna | Datum:23.10.2021.

Udruženje logoraša iz Trebinja zatražilo je od pravosudnih organa da otvore istragu i ispitaju tvrdnje da djeca pojedinih političara dobijaju besplatne inostrane stipendije, stanove u Londonu i druge beneficije, a na račun nečasnog posla kojim se bave njihovi roditelji.

Udruženje traži da, ukoliko se te tvrdnje ispostave kao tačne, najoštrije kazni sve koji sarađuju sa inostranim tajnim službama i rade na urušavanju sistema.

U saopštenju Udruženje logoraša pita te funkcionere zašto nisu časno pokušali obezbijediti iste uslove za napredak i razvoj sve djece, a ne samo svoje.

"Zar su im malo fakulteti u Beogradu, Novom Sadu, Banjaluci, Palama... koji su besplatni nego se bahaćenjem i moguće i kriminalom stiču privilegije i stvara kvazi elita", upitali su iz Udruženja.

U saopštenju se dodaje da su elita oni koji su stekli obraz, vaspitanje i znanje svojim trudom, radom, njegovanjem tradicije i poštovanjem naroda, zemlje i porodice koja ih je iznjedrila.

"Oni koji su zaboravili odakle dolaze i kakva je bila žrtva stvoriti zemlju u kojoj živimo ne mogu se ni nazvati njenom djecom. Zato, bez imalo usprezanja i dvoumljenja mora se razlučiti ima li mjesta sumnjama i da li su tačne tvrdnje o skandaloznom ponašanju, `pranju novca` i saradnji sa britanskim kriminalnim organizacijama", poručili su iz Udruženja logoraša.

Nekadašnji visoki funkcioner PDP-a Slavko Vučurević iznio je danas u Trebinju niz teških optužbih na ovu partiju, među kojima su i uzimanje ogromnih suma novca za određene pozicije, te da pojedini članovi rukovodstva imaju stanove u Velikoj Britaniji.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: