Ko je naj sasvim, potpuno sasvim najbolji dasa? | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Ko je naj sasvim, potpuno sasvim najbolji dasa?

Autor: Novinar Herceg | Izvor: Rejting info | Foto: gugl | Datum:16.01.2022.

Nebojša Vukanović, poslanik SVOG INTERESA, godinama politiku gradi na lažima, obmanama i licemjerju želeći uporno da “poraste” ali mu ne polazi za rukom.
Trebinjska dvorska luda i zabavljač bestidno gazi i proziva svoje sugrađane, neke zbog ljubomore jer imaju isto zvanje, a mnogo veće znanje od njega, druge blati jer nisu kao on „KOVERTAŠI”.


Prijatelje i kumove koji su bili uz njega odavno je napustio jer nije mogao da podnese iskrene odgovore i savjete, a prijateljska sugestija za njega je bila tek povod za bijesne ispade i svađu.

I kada ostade sam nađe spas u Sarajevu….

Poletjela je golubica sa Baščaršije, okuražena tamošnjim mentorima i finansijerima, pa se drznula i da dugododišnje novinare bez mrlje u svojoj novinarskoj karijeri, sa diplomama sa Beogradskog univerziteta , pohvalama i priznanjima nazove lažnim, sa kojima se družio godinama, ali s vječitim kompleksom manje vrijednosti nije uspio da se izbori.
Ostaćeš samo bloger koji pare zarađuje pljujući po svom narodu, živeći od tog nečasnog zanimanja.. Ali dobro si ga unovčio kao i onaj razgovor sa Suvarom.
Nismo zaboravili koverte….

Imamo i mi mnogo još da pišemo i iznsemo u javnost o „velikom rodoljubu”, lažnom humanisti koji svaku svoju rečenicu počinje sa „Ne bih o sebi da pričam ,ali ja sam zaslužan…“

Jadan je onaj koga svoj grad prezre , pa podršku traži među tuđinima.
Vole te samo tamo gđe te ne znaju.
A što se “tvojih” tiče, na moraš nikom pomagati, ali NE UZIMAJ TOLIKO!

ABB / MSV


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: