Bukti rat između Vukanovića i Milićevića | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Bukti rat između Vukanovića i Milićevića

Izvor: Hercegovina press | Datum:19.01.2022.

Nema ni J od jedinstva u opoziji u Srpskoj. Požari bukte na sve strane. A vatru niko ne može ugasiti između dojučerašnjih prijatelja, Milana Miličevića i Nebojše Vukanovića. I sve to, čini se, zbog borbe za kanidaturu za srpskog člana Predsjedništva BiH. Puleni predsjednika Glavnog odbora SDS-a i načelnika Teslića, osuli su drvlje i kamenje po Vukanoviću. Ni ljuti opozicionar nije ostao dužan.

Slučaj službenika opštine Teslić D.K. koji se lažno predstavlja kao politički analitičar iz Banjaluke. On je ustvari službenik opštine Teslić. Radi se o Darku Kuzmanoviću koji je juče napisao jedan zanimljiv tekst sa naslovom Diplomatija skandal majstora i treba li nam Dodikov duplikat. Problem je u tome što se lažno predstavlja, on je službenik opštine Teslić, jedna vrsta portparola Milana Miličevića.

Dok je Vukanović poručio da ovakva podmetanja i spletke u opoziciji, u najmanju ruku nisu korektne, njegove tvrdnje provjeravao je i ATV. Pozvali smo službeni broj teslićkog Odsijeka za informisanje. Na telefon se javila, nama nepoznata, muška osoba. I veoma se zbunila kada smo pitali da li je to, zapravo, Darko Kuzmanović.

Kuzmanovića smo pokušali kontaktirati na privatni broj telefona. Ali ga je isključio. ATV nezvanično saznaje da je Kuzmanović, doslovno preko noći, zaposlen u Opštinsku upravu Teslić i jedan je od onih koji imaju najviše koeficijente na platnom spisku. Vukanović je u svom videu rekao da se iz budžeta opštine Teslić izdvaja oko 90.000 maraka za medijsku promociju, te upozorio da je bacanje para ako se dio tog novca koristi u političke svrhe. Iz nadležnog Odsijeka, kratko odgovaraju.

„U nadležnosti Odsjeka za odnose s javnošću nije da komentariše političke izjave nego da blagovremeno i objektivno informiše građane o radu Opštinske uprave Teslić“, rekao je Vanja Pajkanović, šef Odsijeka za odnose s javnošću i građanska pitanja.

Po sada već dobrom starom običaju, Milan Miličević, ni ovaj put nije se oglašavao. Zanimljivo je da je krajem prošle godine jasno poručio da je jedinstvo ključno za pobjedu opozicije na predstojećim opštim izborima. Izgleda je Miličević zaboravio da to nauči, prvenstveno, one u svojim najbližim redovima. Ili mu je baš, u tom slučaju, odgovaralo da njegovi najbolji đaci, ne savladaju baš svaku lekciju.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: