OVO JOŠ NISTE VIDJELI! Poznati političar SKOČIO SA BINE: Vukanović se latio mikrofona, pa se FIZIČKI OBRAČUNAO sa Grujićem | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

OVO JOŠ NISTE VIDJELI! Poznati političar SKOČIO SA BINE: Vukanović se latio mikrofona, pa se FIZIČKI OBRAČUNAO sa Grujićem

Izvor: ALO | Datum:04.02.2022.

Sve se dogodilo u sali Metal u Banjaluci.

Sinoć je u Banja Luci Nebojša Vukanović promovisao svoj pokret.

U sali Metala bilo je oko 150-190 pristalica Nebojše Vukanovića i njegovog pokreta “Za pravdu i red”.

Sve je teklo u najboljem redu dok se ispred Vukanovića sa mikrofonom u rukama nije pojavio Boris Grujić!

U velikom strahu Vukanović je skočio sa bine, prvo verbalno pa onda i fizički napao Borisa Grujića, koga su prema njegovim riječima spasili pripadnici policije Republike Srpske. Na internetu se pojavio video snimak i fono zapis Borisa Grujića koji u detalje opisuje dešavanje na večerašnjoj tribini. Nebojša može da snima telefonom i postavlja pitanja, ali kada njega neko snima i nešto pita, to ovako izgleda!

Podsjećanja radi, Boris Grujić i Goran Suvara su prije nekoliko godina Nebojši Vukanoviću prodali prazan USB za 50 000 evra. Na pitanje Borisa Grujića, Vukanoviću odakle ti novac, odakle ti 50 000 evra, Vukanović izbezumljen skače sa bine i pokušava da ućutka Grujića!

VIDEO možete pogledati na OVOM linku

 


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: