Posebna sjednica NSRS otvorena za javnost | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Posebna sjednica NSRS otvorena za javnost

Izvor: RTRS | Datum:07.03.2022.

Narodna skupština Republike Srpske započeće 28. redovnu sjednicu 9. marta 2022. godine, soapšteno je iz Odsjeka za odnose s javnošću NSRS.


 

Za dnevni red Kolegijum je predložio jednu tačku: Razmatranje stanja u oblasti boračko–invalidske zaštite sa osvrtom na izmjene i dopune Zakona o pravima boraca, vojnih invalida i porodica poginulih boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske – prijedlog Klubova poslanika SDS, PDP, DNS, Poslaničke grupe SPS i samostalnih poslanika Krste Jandrića i Budimira Balabana.

- S obzirom da su se u javnosti pojavile spekulacije da je ova sjednica zatvorena za javnost, odlučno ih demantujemo i ističemo da Kolegijum uopšte nije razgovarao o toj mogućnosti. Sjednica u srijedu je otvorena za javnost - naglašavaju iz NSRS.

Kolegijum je jednoglasno odobrio obraćanje svim reprezentativnim boračkim organizacijama i udruženjima koja su podnijela zahtjev ili koja će to učiniti još danas, navodi se u saopštenju.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: