Dangubić: Žao mi je Vukanovića i Krunića – Jadno je i bijedno kako zastupaju Hercegovce | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Dangubić: Žao mi je Vukanovića i Krunića – Jadno je i bijedno kako zastupaju Hercegovce

Izvor: hercegovinapress | Datum:06.07.2022.

Reagujući na napade narodnog poslanika PDP-a Ljubiše Krunića na DNS, predsjednika Nenada Nešića i poslanika Aleksandra Glavaša, Slavko Dangubić, član predsjedništva DNS i predsjednik Regionalnog odbora izborne jedinice 9 poručio je Kruniću da mu je žao njega i Nebojše Vukanovića.

 

 

„Žao mi je tebe i Nebojše Vukanovića što se osim vrijeđanja, destruktivne priče i odsustva bilo kakvog prijedloga za rješavanje nagomilanih problema u Srpskoj vaš politički rad sveo na laži i omalovažavanje političkih protivnika. Zbog vas i vama sličnih nama je preostalo da tražimo racionalna rješenja – Treći put“, navodi Dangubić.

Dangubić smatra da na ovaj način Krunić spada u političare koji pomažu aktuelnoj vlasti razbijajući opoziciono jedinstvo.



„Tvoj kolega Glavaš iz DNS-a jeste mlad, ali zna da su Mladen Ivanić i Dragan Mikerević bili predsjednici Vlade Republike Srpske iz PDP-a u dva uzastopna mandata, te da su zapamćeni po izvršenim privatizacijama preduzeća i banaka, od kojih Republika Srpska nije imala nikakve koristi, koji su radili i u ratno vrijeme u koje je na hiljade radnika ostalo bez posla, gdje su samo razni ratni profiteri i tajkuni prisvojili ogromno bogatstvo.“, poručuje Dangubić Kruniću.

Član predsjedništva DNS podsjeća da je Krunićeva stranka poznata po prodaji najveće banke Republike Srpske za jedan evro a u Hercegovini po sklapanju ugovora sa firmom Vuka Hamovića o probijanju tunela Fatničko polje-Bileća i to u kilovatima, a da izvoz struje vrši samo on, čak i Srbiji, gdje je ERS imao štete na desetine miliona evra.

„Iz tog vremena nemate više članova PDP-a da im neko ne bi postavljao ova pitanja za mnogobrojne malverzacije. Zato je i tebe zapalo da budeš poslanik, istina sa kompenzacione liste, postavljen od onoga koji je o tebi i PDP-u nedavno tako lijepo govorio. Kada smo kod Hercegovine, jadno je kako nas ti i Nebojša Vukanović predstavljate. Nije problem da nastavite ionako vas više niko ozbiljno ne doživljava a i izbori su u oktobru.“, poručuje Slavko Dangubić poslaniku Ljubiši Kruniću na kraju.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: