Uvrijeđeni Vukanović udario po SDS-u i PDP-u: Tražim samo malo poštovanja, nisam poželjan! | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Uvrijeđeni Vukanović udario po SDS-u i PDP-u: Tražim samo malo poštovanja, nisam poželjan!

Izvor: FAKTORMAGAZIN.BA | Datum:20.09.2022.

Za Nebojšu Vukanovića nema mjesta na skupovima SDS-a i PDP-a.

Iako je odavno postalo jasno da nema puno ljubavi između opozicije, na čelu sa ove dvije partije, i Vukanovića, u ovoj izbornoj kampanji to je postalo više nego očigledno. Par puta su pokušali da zavaraju javnost, pojavivši se zajedno, ali predizborne tribine pokazale su pravo stanje.

Vukanović nije bio pozvan na tribine SDS-a i PDP-a u Gackom, Foči, Nevesinju, Bilieći, Ljubinju, Višegradu kao i drugim mjestima u Izbornoj jedinici 9. I to je prelilo čašu.

I tako, kako mu izmiču nastupi sa kojih je htio da uputi poruku kako je on „prvak“ opozicije, tako Vukanović počinje da kuka po društvenim mrežama (nije prvi put). Opet je udario je na SDS i PDP, od kojih ovaj put, kako kaže „traži poštovanje“.

„Da li je mudro da mene koji rasturam sistem i nanosim najjače udarce, i bez lažne skromnosti imam određen ugled i popularnost u narodu, drže po strani, to nije moj problem“, piše Vukanović na svom sajtu.

Očigledno veoma uvijeđeni, Vukanović, kaže da ga „narod pita zašto nije na tribinam“, ali da na to treba da odgovore iz SDS-a i PDP-a. Vukanović samo čeka ko će ga pozvati na tribinu, jer samoprozvani „borac za narod“, kaže da odaziva svim skupovima, ali da „nezvanim gostima mjesta nema“.

Kako bi došao do riječi, njegova Lista za pravdu i red organizovaće svoje tribine, na kojima, po najavama neće biti opozicionih kandidata za najvažnije funkcije.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: