Vukanović : Zašto me držite po strani ? PDP, SDS : Vukanoviću ne kradi nam glasove. | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Vukanović : Zašto me držite po strani ? PDP, SDS : Vukanoviću ne kradi nam glasove.

Izvor: Hercegovina press | Datum:20.09.2022.

Opozicija Srpske odlučila je da joj Nebojša Vukanović ne treba, bar ako je suditi po centralnim tribinama koje su održali širom Hercegovine. Predsjednik Pokreta za pravdu i red nije bio pozvan na mitinge u Bileći, Nevesinju, Gacku, Ljubinju, Foči i Višegradu.

„Da li je mudro da mene koji rasturam sistem i nanosim najjače udarce, i bez lažne skromnosti imam određen ugled i popularnost u narodu, drže po strani, to nije moj problem. Sa saborcima nastavljam da se borimo, korektno i viteški za opštu stvar, i rasturam sistem po šavovima sa jednim telefonom, nekoliko upaljača i flajera“, zapitao se Vukan na svom blogu.

Ali izgleda da su opozicionari konačno došli do računice da Vukanović ne razbija niti sistem, niti vladajuće partije jer je njihovo biračko tijelo za njega nedostižno.
Ali zato je „udario“ na glasače SDS-a i PDP-a kojima traži povjerenje. To je, saznajemo iz izvora u opozicionim strankama i glavni razlog što on i kandidati sa liste Pokreta za pravdu i red nisu dobrodošli na opozicione tribine.
„Osim što želi oteti naše glasače na tribini u Trebinju mnogi su mu zamjerili na sopstvenom veličanju, a kandidate za predsjednicu Srpske Jelenu Trivić i srpskog člana Predsjedništva Mirka Šarovića skoro da nije ni pomenuo. Da ne govorim o kandidatima, časnim i uglednim ljudima za Skupštinu Srpske i BiH„, rekao nam je dugogodišnji kadar SDS-a.
U ovoj partiji dodaju i da im je preko glave priče kako se s jednim telefonom i flajerom odrađuje Vukanovićeva kampanja.
„Došli smo do toga da se razmeće novcem, otvara kancelarije, razvija infrastrukturu, a sve je to po štetu SDS-a i PDP-a“. SNSD-u nije oteo nijednog glasača“, iskreni su naši sagovornici.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: