Govedarica ne ide na razgovor kod Dodika; Pres predsjednika Srpske u 15.00 časova | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Govedarica ne ide na razgovor kod Dodika; Pres predsjednika Srpske u 15.00 časova

Izvor: Nezavisne | Foto: frontal.ba | Datum:11.11.2016.

Predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik, rekao je danas ranije novinarima u Banjaluci da je kao predsjednik Srpske smatrao da treba da razgovara sa novim predsjednikom SDS-a Vukotom Govedaricom o aktuelnim političkim temama.

Rezultat slika za palata republike

Kako su objavile banjalučke Nezavisne novine, predsjednik SDS-a, Vukota Govedarica, neće se odazvati na razgovor kod predsjednika Srpske.

Govedarica je Dodiku predložio svoje teme za sastanak, koji bi bio javan i zatražio je da mu Dodik do 14. novembra odgovori da li na to pristaje.

U pismu Dodiku, predsjednik SDS-a naveo je da je primio njegov dopis u kojem ga informiše o temama za koje smatra da treba da budu u fokusu njihovih razgovora.

Predsjednik Srpske ranije je naglasio da bi teme današnjeg sastanka mogle da budu u vezi sa radom Narodne skupštine, kao i institucija na nivou BiH, te implementacijom rezultata lokalnih izbora, kao i njegova posjeti Kini.

Sastanak Dodika i Govedarice bio je zakazan za danas u Palati Republike u Banjaluci sa početkom u 15.00 časova.

Predsjednik Srpske će održati pres konferenciju.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: