SDS nije podržao Nebojšu Vukanovića u Foči | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

SDS nije podržao Nebojšu Vukanovića u Foči

Autor: Novinar Herceg | Izvor: Herceg RTV | Foto: gugl | Datum:27.09.2022.

Prije nekoliko dana Nebojša Vukanović je održao tribinu i predstavio svoj pokret fočacima. Odziv je bio veoma loš. Pored Nebojše i njegovih kandidata, bilo je svega još 7 građana Foče na tribini. Prisutni kažu da Vukanović nije mogao da prikrije nezadovoljstvo i razočaranje.

Kako nezvanično saznajemo iz redova fočanskog SDS-a oni će ipak podršku dati svom kandidatu Ognjenu Bodirogi, a ne Nebojši i njegovom pokretu. Postavlja se pitanje, da li će ista sudbina u Trebinju dočekati Vukanovića!? Da li će trebinjski SDS podršku dati samo svojim kandidatima Iliji Mastiloviću i Prtilu Slobodanu, da li će Nebojša ponovo, kao uvijek do sada, ostati bez podrške? Kako god, svjesni smo da Vukanović ima dosta „pratilaca“ na društvenim mrežama, mnogo onih koji ga preko društvenih mreža pozdravljuju i podržavaju, većim dijelom su to Bošnjaci... To ne odaje pravu sliku i svjesni smo da je rejting Vukanovića veoma loš u Hercegovini, ali i u ostatku Republike Srpske. Dovoljno nam govori da Vukanović nekada prošeta Trebinjem, rijetki su Trebinjci koji ga pozdrave, a još manje je onih koji mu pruže ruku.

Vukanović u nekoliko zadnjih objava žestoko napada privrednike, prijeti i obećava, ako on dođe na vlast, da će uraditi ovo, da će uraditi ono... Pričali smo sa jednim direktorom, jedne trebinjske firme, šta misli o prijetnjama narodnog poslanika? Rekao je, imam 130 radnika, svima sam pustio video i rekao, evo ovaj hoće da vas i vaše porodice ostavi bez hljeba!

Na građanima ostaje da odluče da li ovakvim treba pridavati bilo kakvu pažnju.

... nastaviće se...

Analiza tribine u Foči.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: