Deđanski: Dodik pobjednik izbora - okupatorske vlasti pokušavaju krađu i sabotažu | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Deđanski: Dodik pobjednik izbora - okupatorske vlasti pokušavaju krađu i sabotažu

Izvor: RTRS | Datum:22.10.2022.

Politički analitičar Stevica Deđanski izjavio je da je lider SNSD-a Milorad Dodik pobijedio na izborima za predsjednika Republike Srpske i da podrška koju je dobio od intelektualaca u Srbiji i Srpskoj podrška odbrani nacionalnih interesa Srbije, Republike Srpske i srpskog naroda.
 
 

Deđanski je ukazao da je ova podrška bila očekivana, jer je došlo do pokušaja krađe i sabotaže izbora od, kako kaže, okupatorske vlasti u BiH.

Od kad postoji Republika Srpska, kaže Deđanski, pokušavaju da je uguše, ali da je problem što se u posljednje vrijeme "pojavljuju srpski političari na sceni Srpske koji rade isto što i okupator".

- To je sramotno za srpski narod i mislim da je jedino rješenje da se oni povuku iz toga i da zajednički nastupaju u odnosu prema Centralnoj izbornoj komisiji iH, koja je postavljena tu da ruši interese Republike Srpske - dodao je Deđanski za Srnu.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: