Cvijanović: Jaka i stabilna Srbija najsnažniji oslonac Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Cvijanović: Jaka i stabilna Srbija najsnažniji oslonac Srpske

Izvor: RTRS | Datum:27.10.2022.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku Ani Brnabić povodom njenog ponovnog izbora za predsjednicu Vlade Republike Srbije.
 


Željka Cvijanović (Foto: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA)


- U ime građana Republike Srpske i u svoje ime upućujem Vam iskrene čestitke povodom ponovnog izbora za predsjednicu Vlade Republike Srbije. Uvjerena sam da ćete u ovom izazovnom i složenom vremenu, zajedno sa ministrima u novoizabranoj Vladi Republike Srbije, nastaviti da vodite odgovornu i mudru politiku, koja će Republici Srbiji obezbijediti sveukupni napredak - rekla je Cvijanović.

Predsjednica Srpske je istakla da je ekonomski razvijena i politički stabilna Republika Srbija najsnažniji oslonac Republike Srpske.

- Koristim priliku da još jednom izrazim zahvalnost instutucijama Republike Srbije na podršci i na brojnim infrastrukturnim projektima koji su realizovani u Republici Srpskoj. Uz iskreno uvjerenje da će Vlada Republike Srbije sa Vama na čelu, nastaviti putem uspjeha na svim poljima, a institucionalne veze između Republike Srbije i Republike Srpske i bratski odnosi biti još čvršći, srdačno Vas pozdravljam - navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: