Ferguson razgovarao sa gradonačelnikom Trebinja | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Ferguson razgovarao sa gradonačelnikom Trebinja

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:22.11.2016.

Ambasador Velike Britanije u BiH, Edvard Ferguson, boravio je danas u zvaničnoj posjeti Trebinju gdje se susreo sa novoizabranim gradonačelnikom grada Trebinja, g. Lukom Petrovićem, sa kojim je razgovarao o mogućnostima i izazovima sa kojima se suočavaju gradske vlasti i građani Trebinja. Ambasador Ferguson je čestitao gospodinu Petroviću na izboru za gradonačelnika Trebinja i poželio mu uspjeh u radu, te izrazio nadu da će socio-ekonomske reforme koje se provode u Bosni i Hercegovini omogućiti bolje životne uslove za građane Trebinja. 

Rezultat slika za britanski ambasador u bih

Ambasador Ferguson je posjetio i Zajednički centar za policijsku saradnju između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije, koji je otvoren 2014. godine uz finansijsku podršku Britanske ambasade Sarajevo i Međunarodne organizacije za migracije (IOM) i koji omogućuje ovim zemljama da poboljšaju zajednički rad posebno na području nadzora zajedničkih granica.

U sklopu aktivnosti koje provodi kao kontakt ambasada NATO-a u Bosni i Hercegovini, Britanska ambasada je danas u Trebinju organizovala prezentaciju i javnu diskusiju na temu „NATO i pitanja odbrane“ u kojoj su pored ambasadora Fergusona učestvovali i komandant NATO-a u BiH, brigadni general Giselle Wilz, g. Momir Brajić, šef Odsjeka za NATO u Ministarstvu vanjskih poslova BiH, i brigadir Velibor Purković kao predstavnik Oružanih snaga BiH.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: