Dodik: Isključivi motiv rada Vlade mora biti dobrobit naroda i interes Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Dodik: Isključivi motiv rada Vlade mora biti dobrobit naroda i interes Srpske

Izvor: rtrs | Datum:25.12.2022.

Predsjednik Vlade i novoizabrani ministri Srpske imaće moju podršku za sve kvalitetne prijedloge i odluke, a dobrobit naroda i interes Republike mora biti isključivi motiv njihovog rada, istakao je Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik na svom Instagram profilu.
 
 

Dodik je istakao da će biti i veoma oštar kritičar, tražeći političku i svaku drugu odgovornost ukoliko primijeti da u novoj Vladi zloupotrebljavaju povjerenje koje su dobili.

- Izborom nove Vlade završeno je formiranje institucija vlasti nakon sprovedenih izbora. Republika Srpska je i ovaj put pokazala demokratski kapacitet da efikasno implementira izbornu volju naroda - poručio je Dodik.

Dodik ističe da od nove vlade očekuje odgovoran rad na pronalaženju najboljih rješenja za sve izazove, od ekonomskih do socijalnih.

https://www.instagram.com/p/CmlWZZCKruB/

Predsjednik Srpske podsjetio je da je protekle sedmice, dan nakon izbora nove vlade, održao radni sastanak s premijerom Radovanom Viškovićem i ministrima, kojem je prisustvovala i srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović.

- Sedmicu sam završio na Jahorini, gdje je otvoren hotel "Rajska dolina luks". Time je Republika Srpska pokazala da može realizovati kvalitetne projekte - dodao je Dodik.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: