Vukanović zaprijetio Stanivukoviću: Uništiću te i izbrisati! | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Vukanović zaprijetio Stanivukoviću: Uništiću te i izbrisati!

Izvor: Hercegovinapress | Datum:24.01.2023.

Verbalni rat dvojice nekadašnjih „saboraca“ nastavljen je i objavom Draška Stanivukovića da je odbio TV duel sa Nebojšom Vukanovićem jer „ne želi da slabi opoziciju“.

Vukanović mu nije ostao dužan već je odmah u svom fazonu poručio kako će ga uništiti i izbrisati sa političke scene.

Gradonačelnik Banjaluke i predsjednik Gradskog odbora PDP, Draško Stanivuković je, naime, večeras na društvenim mrežama objavio da je odbio TV duel sa Vukanovićem na ATV-u na koji je on pristao.


– Kakva glupost! Zamislite duel Dodika i Viškovića na BN-u, koja bi to usluga bila za opoziciju. Nikada ništa neću učiniti da umanjim, a kamoli narušim snagu opozicije i mogućnost za buduće pobjede, što Vukanović svakodnevno čini – napisao je Stanivuković.

Vukanović, lider pokreta “Za pravdu i red” i narodni poslanik, mu je ubrzo odgovorio citirajući poznati hit Ramba Amadeusa “smrt popa Mila Jovovića”.

– Ja sam doša’ kapetane da na megdan zovem tebe. No se spremi i izađi biraj mjesto za megdana. Te riječi kao munja pogodiše kapetana…. – citirao je Vukanović dodajući da nikada nije birao mjesto za megdana.

– Idem gdje me zapadne – istakao je Vukanović za Srpskainfo. Na pitanje da li svojim izjavama i objavama ruši opoziciju, kao što to tvrdi Stanivuković, Vukanović kaže da je gradonačelnik Banjaluke uništio opoziciju. Dodaje da je Stanivuković kriv što Jelena Trivić nije pobijedila na izborima, što je i ona ranije rekla.


Dovoljno je, kaže Vukanović, pogledati sajt koji kontroliše Stanivuković i vidjeti 20 objava u kampanji i prije nje protiv Jelene Trivić i vidjeti da upravo taj sajt sada njega brani.

– On je jedno veliko zlo i velika prevara. Dosta sam trpio njega i njegov populizam i njegovo glumatanje. On može slobodno reći da je završio svoju političku karijeru. Objavio sam mu rat i uništiću ga kao što sam uništio Nešića,  Mijatovića i ostale koji su napravili pakt sa režimom – poručuje Vukanović.

On kaže da je Stanivuković prešao crvenu liniju. Vukanović ističe da ne zna što je sporan ATV za Stanivukovića kad je gostovao na toj televiziji prije 20 dana, a prethodno je bio i na RTRS kod Mate Đakovića.

– Išao sam na duel i sa Nenadom Nešićem, išao bih i sa Dodikom. Sve bih ih razvalio. Mogu svi skupa da učesvuju u TV duelu. Eto, neka zove njih u pomoć. Neću da gledam više njegovo glumatanje i simbiozu sa režimom – poručuje Vukanović.

Srpskainfo

 


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: