DODIK:Luka Petrović ima moju punu podršku – “Imam povjerenje u njegov rad” | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

DODIK:Luka Petrović ima moju punu podršku – “Imam povjerenje u njegov rad”

Autor: Novinar Herceg | Datum:05.03.2023.

Lider SNSD-a Milorad Dodik poručio je danas da generalni sekretar SNSD-a Luka Petrovića ima njegovu punu podršku i da ima povjerenje u njegov rad.

Dodik je na konferencija za novinare danas u banjaluci istakao da na realaciji Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka i Petrovića nema problema.

“Održali smo sjednicu predsjedništva Gro Banjaluka, analizirali izborne rezultate i imali zaključke da je Gradski odbor napravio dobar rezultat i da je on veoma zadovoljavajući. Nije se uspio napraviti očekivan rezultat za predsjednika Republike Srpske”, rekao je Dodik.

Govoreći o situaciji u SNSD-u, Dodik kaže da nema nikakvih problema, osim tračarenja sa strane:

“Đajić je čovjek koji ima ozbiljnu energiju za svaki posao koji radi. Mi nemamo nikakvh posebnih problema, iz SNSD ljudi ne odlaze. Ono što je potrebno je više političke obazrivosti “, izjavio je Dodik.

SNSD se morao pozicionirati kao nezaobilazan faktor za sva pitanja u BiH, i to smo uspjeli, poručuje Dodik.

“Radili smo na tome da se SNSD pozicionira na taj način da je ozbiljan faktor. Bez SNSD-a na nivou BiH nema nijedne odluke. Radićemo sve da imamo mehanizam zaštite za narod Republike Srpske. Neizvjesna su vremena, zato moramo da se osiguramo”, jasan je Dodik.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: