NE MOŽE SE POMIRITI SA ČINJENICOM DA GA JE STANIVUKOVIĆ PONIZIO Vukanović zaprijetio PDP-u te im postavio ultimatum | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

NE MOŽE SE POMIRITI SA ČINJENICOM DA GA JE STANIVUKOVIĆ PONIZIO Vukanović zaprijetio PDP-u te im postavio ultimatum

Izvor: rejting info | Datum:06.03.2023.

– Lider Liste za pravdu i red u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović ne može da se pomiri sa posljednjim  raskrinkavanjem koje mu je priredio dojučerašnji prijatelj i  saborac Draško Stanivuković.

Ne može Vukanović da “proguta” Stanivukovićevu vispremnost i poniženje koje mu je plasirao uz nonšalantan osmijeh.

Stanivuković je samo još jednom dokazao ono što svi znaju – da se Vukanović od pojavljivanja u javnosti bavi samo sobom, svojom promocijom i zaradom novca šireći dezinformacije na senzacionalistički način.

Uz šeretski osmijeh  Stanivuković je istakao da je Vukanovića prvo treba pohvaliti, reći mu da je najbolji, najpametniji, da je jedini istinski opozicionar, da bi ga na kraju matirao i pokazao mu da mu nije dorastao. 

Ni ovaj put Vukanović se nije bar jedno vrijeme  prićutao  već mu sujeta nije dala mira pa je odmah sve druge optužio da su krivi jer su mu podmetnuli te je udario na PDP izigravajući ponovo velikog šerifa i “borca” za pravdu i red.

Postavio je Vukanović ultimatum PDP-u da će snositi posljedice ukoliko se ne ograde od, kako je naveo, svog podmuklog pulena Draška Stanivukovića i njegove “video-podvale”.
Vukanović je napisao na blogu da se niko iz PDP-a, od Branislava Borenovića do ostalih funkcionera, nije oglasio niti osudio Stanivukovićevu niskost i podlost, te im je dao rok da ponoći da se ograde od njega.

“Ko bude ćutao i ne bude se distancirao od njega /Stanivukovića/ do ponedjeljka /danas/ u ponoć, snosiće posljedice i biti u istom košu, a prva neka se za kanonadu pripremi Mirna Savić Banjac, desna ruka podmuklog spletkaroša, skromna podvižnica i trojeručica koja grabi tri plate, u Narodnoj skupšštini, Muzičkoj školi i gradu Banjaluci”, naveo je Vukanović.

Vukanović je ovaj ultimatum postavio PDP-u nakon što je Stanivuković objavio da je “namamio” Vukanovića sa lažnog profila, preko koga mu je poslao fotografiju na kojoj Stanivuković stoji u blizini vile Vlade Srpske na Jahorini.

Od te fotografije Vukanović je, po svom ustaljenom receptu – bez provjere informacije, napisao tekst u kojem je prozvao Stanivukovića, tvrdeći da je to još jedan dokaz njegove saradnje sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom.

Vukanović je tekst sastavio na osnovu fotografije i objavio ga na svom blogu, a nekoliko dana poslije reagovao je Stanivuković koji je u videu od sedam minuta u potpunosti razotkrio Vukanovića i njegove tzv. izvore informacija.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: