Nastavljen rat Vukanovića i Stanivukovića: Novi obračun oko lažne fakture | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Nastavljen rat Vukanovića i Stanivukovića: Novi obračun oko lažne fakture

Izvor: Hercegovinapress | Datum:08.03.2023.

Novi dan-nova epizoda u sapunici Stanivuković-Vukanović. Nakon jahorinske klopke, lažna faktura na milion maraka za krov sportske arene u izgradnji, koju je Vukanović objavio na svom blogu. Želi da me oblati i to mu je jedini cilj, kaže Stanivuković.

„Sada sam pripremio jednu poruku koju ćemo poslati na tri adrese, te ljude zovem šaptači, lažni šaptači jer sam uvijek govorio Vukanu da ima ljude i znam ko su koji mu šalju pogredne informacije. Opet je bila dovoljna samo jedna neprovjerena poruka da nastane ovaj falsifikat. A kako znamo da je falsifikat, pa zato što je ovo original, a nećete vjerovatno, golim okom je vidljivo šta je ovdje urađeno. Kaže da firma MG MIND putevi radi krov za dvoranu kojeg nema. Kako će frima koja radi puteve da pravi fakturu za krov apsolutno nemoguće“, rekao je Stanivuković.

 

Čim se jedan oglasi, to znači da se na odgovor drugog neće dugo čekati. I tako ukrug. Vukanović u snimku kaže kako nije baš računao da na političkoj sceni može biti takvih monstruma poput Stanivukovića.

 

„Zloupotrijebio pečat i grada Banjaluke i MG mind i potpise tih ljudi kao što sam kaže on je samo mijenjao ove brojeve i iznose i čemu je namijenjeno dakle faktura je stvarna. Da vam je neko rekao da postoji gradonačelnik u ovoj državi koji će se baviti takvim spletkama da falsifikuje, zloupotrebljava službeni pečat da se lažno predstavlja. To nikad niko prije njega nije uradio“, kaže Vukanović.

 

Tvrdi da se investitoru javljao ali da odgovor nije dobio pa je, bez obzira na to, informaciju objavio.  Investitoru smo se i mi javili i uredno dobili odgovor. Vlasnik MG Minda je na putu ali je u telefonskom razgovoru rekao kako nije prvi put da Vukanović iznosi nesitine o njemu i njegovoj firmi pa će podnijeti krivičnu prijavu. Mladen Milanović za ATV kaže da je to radio nekoliko puta sa namjerom da ga reketira pa će zato svoja prava da štiti preko suda.

 

Sudeći prema onome što se vidi i čuje ovih dana, teško da će se dvojica nekaašnjih saboraca primiriti, a kamoli pomiriti. Otišlo je do te mjere daleko da je Vukanović počeo da prijeti i PDP-u i da zahtjeva od te stranke da se ogradi od Stanivukovića, u suprotnom, nema saradnje. Ko u takvoj raspadnutoj opoziciji može s kim da sarađuje pitanje je svih pitanja. Možda ne bi bilo loše da svi zajedno pročitaju šta im piše narod, taj isti na čiju se podršku toliko pozivaju. Kad bi to i uradili, možda bi svi kolektivno ućutali.

 

Atv

 

 


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: