Stranka Jelene Trivić će se zvati NF, evo ko od zvučnih imena ide s njom | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Stranka Jelene Trivić će se zvati NF, evo ko od zvučnih imena ide s njom

Izvor: rejting.info | Datum:23.03.2023.

Stranka koju osniva Jelena  Trivić će se zvati NF, a pretpostavlja se da je puni naziv Narodni front.
Trivić ce biti predsjednica, a najbliži saradnik, koji bi trebao voditi aktivnosti na terenu, će biti Dejan Slijepčević, uz podršku poslanika SDS-a Aleksandra Trninića, objavio je klix.

Prema nezvaničnim informacijama, imena osnivača su uglavnom iz stranaka SDS i PDP, a ima i bivših članova SNSD-a, a najveće iznenađenje je bivši visokopozicionirani član SNSD-a i bivši gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić.

 
Podsjećamo, potpredsjednik SDS-a Milan Miličević negirao je danas da gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović (SDS) napušta SDS i osniva novu stranku sa aktuelnom potpredsjednicom PDP-a Jelenom Trivić, ali je prema svemu sudeći potvrdio da ona ipak kreće u osnivanje vlastite političke partije.

Potpredsjednik SDS-a Milan Miličević rekao da je danas da je “Ljubiša Petrović jednako SDS i SDS je jednako Ljubiša Petrović”.

Kada je u pitanju Jelena Trivić, rekao je da je podrška obostrana.
“Želim Jeleni Trivić da uspješno završi i osnuje svoju političku stranku. Želim joj svu sreću i uvijek ćemo biti uz nju. Ponudio sam joj da bude dio SDS-a. Šta god bude, mi i Jelena Trivić ostajemo istim putem, a to je rušenje aktualne vlasti”, dodao je Miličević


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: