Šapurić krenuo u okupljanje šire političke platfome u narodni pokret? | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Šapurić krenuo u okupljanje šire političke platfome u narodni pokret?

Izvor: Tok | Datum:25.06.2023.

Mladi lider Nardonog demokratskog pokreta (NDP) Bojan Šapurić od samog početka mandata na mjestu predsjednika stranke ne sjedi skršetnih ruku….

Naime, Šapurić je u Prijedoru prisustvovao izbornoj konferenciji Potkozarskog narodnog pokreta (PNP) u Prijedoru, jedini od koalicionih partnera ove stranke u gradu na Sani. -Nije sličnost samo u imenu. Ambicije NDP-a su da u Srpskoj predvodi ,,narodni pokret” koji bi okupio sve regionalne i lokalne subjekte sa političkim ambicijama, rekao je Šapurić nakon izborne konferencije.

Ako je suditi prema dosadašnjim najavama Šapurić planira okupljanje većeg broja pokreta i formiranje šire političke platforme u Republici Srpskoj. Radi li se nekom novom političkom bloku na političkom nebu Srpske i šta to Šapurić radi za sada ostaje velika nepoznanica i kako se čini novina na našoj dokonoj političkoj sceni.

Da li je ovo dolazak čovjeka koji zaista hoće i može da ujedini Srpsku?


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: