GO SNSD Banjaluka: Spas "Akvane" - pobjeda građana i skupštinske većine | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

GO SNSD Banjaluka: Spas "Akvane" - pobjeda građana i skupštinske većine

Izvor: RTRS | Datum:30.06.2023.

Banjalučki Gradski odbor SNSD-a saopštio je danas da spas preduzeća "Akvana" predstavlja zajedničku pobjedu građana Banjaluke i većine u Gradskoj skupštini i jasna je poruka gradonačelniku Drašku Stanivukoviću i tajkunima okupljenim oko njega da će bitku protiv građana uvijek izgubiti.
 

- Uprkos brojnim opstrukcijama Draška Stanivukovića, većina u Skupštini grada Banjaluka uspjela je da spriječi gradonačelnika u pokušaju pljačke vijeka. Odavno je bilo jasno kome je u interesu da grad izgubi zemljište "Akvane", ali nismo mogli da dozvolimo da interesi pojedinaca budu veći i važniji od grada - ističe se u saopštenju banjalučkog SNSD-a.

U saopštenju se dodaje da je Stanivuković danima pokušavao da sabotira održavanje vanredne sjednice Skupštine grada na kojoj se rješavalo pitanje "Akvane".

Podsjećamo, odbornici Skupštine grada sinoć su usvojili sve tačke dnevnog reda koje se tiču pomoći "Akvani", među kojima je odluka o zaduženju ovog preduzeća za pet miliona KM radi konsolidovanja, kao i elaborata o dokapitalizaciji preduzeća "Akvana", ali i idejni projekat o restrukturisanju i konsolidovanju za održivo poslovanje ovog preduzeća.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: