Ne zatvarajte oči i uši, čujte nas! | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Ne zatvarajte oči i uši, čujte nas!

Izvor: Herceg TV | Datum:09.07.2023.

Ovih dana se najavljuju bitne odluke koje bi mogle da utiči i na Republiku Srpsku , a time i na čitav region. Iskreno se nadamo i vjerujemo da do toga neće doći. Neće, jer bi to potencijalno izazvalo još veće tenzije i krizu sa dalekosežnim, nepredvidivim posljedicama i kontraefektima.

Umjesto što uporno ignorišete naše vapaje za elementarnim pravima i slobodama zagarantovanim ( Evropskom ) Konvencijom za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda, bolje bi nam svima bilo, ako što prije čujete i konačno razumijete i naše molbe.

Takva pogrešna i pogubna politika, ili bolje rečeno 'politika zatvorenih ušiju'  neminovno će se obiti o glavu svima nama.

Iako ne želimo da se poredimo sa bilo kim, nadamo se da ste konačno svjesni dešavanja na tlu Ukrajine i Evrope, kao i dalekosežnih posljedica tih dešavanja na cijeli svijet. I ti događaji su nastali samo što očito niste čuli, ili niste željeli da čujete i razumijete, glas i potrebe i onih drugih.

Sigurni smo, da ikako možemo da vratimo vrijeme, ili samo par godina unazad, sve sukobljene strane bi bolje čule i razumjele jedna drugu i danas bi dominantno pričali o ekonomskim i pravednim temama, evropskim i evroazijskim integracijama, kojima i mi težimo.

Ne zatvrajte uši, čujte nas!

Generalni sekretar SNSD-a 


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: