Milan Vukadinović novi predsjednik fočanskog SNSD-a | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Milan Vukadinović novi predsjednik fočanskog SNSD-a

Autor: Novinar Herceg | Izvor: Radio Foča | Foto: Radio Foča | Datum:28.07.2023.

Milan Vukadinović novi je predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Foča, jednoglasno je odlučeno na izbornoj konfrenciji ove partije. Na mjestu prvog čovjeka SNSD-a Vukadinović je naslijedio Veljka Marića.

Novoizabrani predsjednik Odbora istakao je da je SNSD u Foči dominantna partija i da je ova organizacija, uz postojeće, ojačana i novim članovima.  On je rekao da se ide u dalje akivnosti jačanja stranke u funkciji priprema za lokalne izbore 2024. godine.

-Nastavićemo da snažimo naš odbor, da jačamo mjesne odbore, posvetimo se problemima običnih ljudi, uđemo u narod i zajedno da idemo naprijed. Želimo i da dodatno proširimo koaliciju, napravimo strategiju za lokalne izbore za narednu godinu. Apsolutno sam siguran da će SNSD, kao najjača opcija, sa svojim koalicionim partnerima dobiti mjesto načelnika i sugurnu skupštinsku većinu-rekao je Vukadinović.

Vukadinović, koji je i načelnik opštine, najavio je da će u fokusu njegovog budućeg rada biti promocija i unapređenje Foče, kako bi postala prepoznatljiv nosilac razvoja u regiji i šire. Nastavićemo započete razvojne projekte i uz pomoć Vlade RS pokrenuti i nove investicije, poručio je Vukadinović.

-Pred nama su infrastrukturni projekti, izgradnja puteva, staračkog i studentskog doma, podrška gradnji hidroenergetskih kapaciteta i svih razvojih projekata. Narodni poslanik Nenad Lalović i ja učinićemo sve da Foča bude u stalnom forkusu i pažnji Vlade RS. Ne možemo bez republičkih institucija, našeg predsjednika i moramo da prižimo svu podršku u očuvanju Republike Srpske, naših vitalnih i strateških interesa-istakao je Vuakdinović.

Za potpredsjednika OO SNSD-a izabran je aktuelni narodni poslanik Nenad Lalović. On je istakao da je pred svim članovima mnogo obaveza i rada u narednom periodu.

-Opštinski odbor SNSD-a u Foči pokazao je unazad petnaest godina i više da je to pobjednička stranka. Mi moramo da nastavimo tamo gdje su stali naši prethodnici. Nadam se da ćemo u tome i uspjeti. Pokazali smo i večeras sa prisutnim brojem ljudi o kojoj veličini, snazi i podršci se radi, samo zajedno možemo još više i još bolje-rekao je Lalović.

Na izbornoj konefrenciji  izabran je novi Opštinski odbor SNSD-a Foča, kao i Statutarna komisija.
 


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: