Dodik: Opozicija govori o svemu, osim o strancu koji nameće zakone | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Dodik: Opozicija govori o svemu, osim o strancu koji nameće zakone

Izvor: Rtrs | Datum:03.09.2023.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da opozicija u Srpskoj govori o svemu osim o tome da li je u redu da jedan stranac dođe u BiH i nameće zakone.


"Da li je u redu da jedan stranac kaže da onaj ko ne poštuje njega treba da ide u zatvor?", pita Dodik.

Dodik je na Instagram nalogu  naveo da opozicija ne treba da gleda na njega, nego na druge ljude u Republici, kao i da ne govori neistine da se zaključci Narodne skupštine ne poštuju.

     
On je, sumirajući proteklu sedmicu, istakao da je ponosan na sve ljude koji su mu dali podršku, na sve građane koji su na protestima u petak, 1. septembra, pokazali snagu i volju da odbrane Republiku Srpsku.

- Ponosan sam i na svoje međunarodne prijatelje, koji ne mogu da shvate da može doći stranac i nametati zakone i da postoje Sud i Tužilaštvo BiH koji djeluju na osnovu toga - naglasio je Dodik.

Dodik je podsjetio da je tokom protekle sedmice prisustvovao i tradicionalnom "Kočićevom zboru" na Manjači, te obilježavanju 25 godina SNSD-a u Prijedoru.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: