SNSD Višegrad obilježio 25 godina postojanja | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

SNSD Višegrad obilježio 25 godina postojanja

Izvor: RTRS | Datum:16.09.2023.

Osnivači i članovi SNSD-a u Višegradu su okupljanjem povodom 25 godina postojanja SNSD-a pokazali jedinstvo, snagu, viziju, odgovorne politike, rezultate i planove za budućnost, poručeno je na svečanosti u hotelu "Vilina vlas".

Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac, koji je jedan od osnivača SNSD-a u Višegradu, rekao je da je prije četvrt vijeka u ovom gradu grupa entuzijasta prepoznala ispravnost politike predsjednika Milorada Dodika, podržala je i odlučila da je slijedi u borbi za bolji Višegrad, za bolju Republiku Srpsku i bolji život svakog čovjeka.

- Ponosan sam na stranačke kolege sa kojima sam osnovao SNSD u Višegradu prije 25 godina, ali i na sve mlade koji danas prate našu ideju - istakao je Košarac.

On je naglasio da je SNSD najveća i najbolje organizovana politička partija u Republici Srpskoj.

- Dosljedno slijedimo politiku predsjednika Dodika u odbrani Republike Srpske, njenom daljem napretku i razvoju - poručio je Košarac.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD Višegrad Mladen Đurević čestitao je osnivačima što su prije 25 godina krenuli sa zajedničkom pričom, što su bili SNSD kada su to mnogi izbjegavali i što su izdržali sve pritiske.

- Kada imamo ovakve utemeljivače nama je danas mnogo lakše. Vjerujem da ćemo se vidjeti i za narednih 25 godina, kada budemo obilježavali 50, da i tada proslavimo jubilej u što većem broju - istakao je Đurević.

On je rekao da SNSD ide dalje, uz nove planove i rad u budućem periodu.

U okviru obilježavanja 25 godina postojanja SNSD-a sinoć su uručene zahvalnice osnivačima SNSD-a.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: