„Mnogo hteli..mnogo...“Veliki raspad trebinjske opozicije! | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

„Mnogo hteli..mnogo...“Veliki raspad trebinjske opozicije!

Autor: Novinar Herceg | Izvor: Herceg RTV | Foto: google | Datum:12.10.2023.

Pojedini lokalni portali pokušavaju raznim naslovima da ublaže raspad već dobro klimave opozicije. Optužuju jedni druge, nazivaju pogrdnim imenima, obećavaju da nikada više neće sjesti jedni sa drugima...

Opozicionari željni vlasti pod svaku cijenu, sjede za istim stolom, svakodnevno optužuju jedni druge, napadaju verbalno i fizički...ali, sjede zajedno, jer drugačije znaju da nemaju šanse da stanu na crtu poziciji i ostvare bar nekakav rezultat, ili nikakav.

Nebojša Vukanović lider pokreta „Za pravdu i red“, svakodnevno mjesecima pokazuje netrpeljivost prema opoziciji, svakodnevno optužujući svoje dojučerašnje saborce iz PDP-a, SDS-a i NF-a, da sarađuju sa vlastima Republike Srpske. Gledajući takvo ponašanje Vukanovića, dobar dio građana Republike Srpske misli da je baš Vukanović taj koji pokušava da zakuca poslednji ekser u sanduk opozicije!

Iz opozicije glasno šapuću, Vukanović ne može ni sa jednom strankom iz opozicije, niko mu ne valja, želi sve oko sebe da ponizi i poprima oblik narcisa i autokrate.

Poslije skandaloznog press-a na koji su bili pozvani isključivo mediji koji odgvaraju opoziciji, vodila se rasprava sa notama svađe i prepiranja. Najviše su spočitavali jedan drugom Nebojša Vukanović i sa druge strane Dr Saša Borjan. Predstavnici trebinjskog SDS-a i PDP-a su u nekoliko navrata pokušali da nešto kažu ili dodaju, ali su pokazali samo jednu političku nezrelost i nespremnost da se bave politikom i predstavljaju ono malo opozicije koje je još ostalo u Trebinju.

Zaključak press -a i sastanka je da pokret „ Za pravdu i red“ kao i obično ide sam, ostavljajući tako ostatak opozicije.

Biće ovo uzavrela kampanja, lokalni izbori su u oktobru 2024. godine, a opozicija će, već sada se vidi nastupati sa tri a možda i četiri kandidata za gradonačelnika Trebinja.

Još skoro godinu do izbora, a opozicija već sada pokazuje veliku neslogu i razdor u svojim redovima. Postavljaju se logična pitanja, imamo li opoziciju u Republici Srpskoj, imamo li opoziciju koja ne može da uredi svoje „dvorište“ a uredila bi tuđe...? Mnogo pitanja se još nameće, jedno je sigurno, brod opozicije polako ali sigurno tone, davljenici se već hvataju za slamku spasa. Kako nezvanično naša redakcija saznaje u toku pisanja ovog teksta, neki „veliki opozicionari“, pokušavaju da priđu pod krilo pozicije i osiguraju svoje postojanje na političkoj sceni, držeći se one stare izreke, „ ako ne možeš da ih pobjediš, pridruži im se“... Ostaje nam samo da gledamo i čekamo kako će narednih mjeseci opozicija da iznosi svoj „prljav veš“ javno, takođe ostaje nam da gledamo gospodina Vukanovića kako samovoljom „diktaturom“ uništava i poslijednjeg opozicionara Republike Srpske.

*Ovaj tekst nije satiričnog karaktera, ovo je stvarno stanje na političkoj sceni trebinjske opozicije!

Video izvor: Zvanični kanal Nebojše Vukanovića


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: