Cvijanović: Opoziciona naklapanja u obrazloženju sankcija, neka nam saopšte koji su opozicionari kupljeni | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Cvijanović: Opoziciona naklapanja u obrazloženju sankcija, neka nam saopšte koji su opozicionari kupljeni

Izvor: RTRS | Datum:22.10.2023.

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da bi bio red da ili opozicija ili američka Ambasada u BiH saopšte koji su to opozicioni političari "kupljeni" i kakva je to uopšte priča, u kojoj neko izbacuje sankcije pričajući takve gluposti godinu dana nakon izbora.


 Na pitanje Srne da prokomentariše izjavu predsjednika SDS-a Milana Miličevića da ne posjeduju dokaze da li je ili nije Igor Dodik učestvovao u političkoj korupciji i kupovini opozicionih političara, ali je, kako kaže, jasno da se time bavio SNSD, Cvijanovićeva je odgovorila da je to već klasika, za poraz na izborima nisu krive gubitničke partije - njima je kriv ili narod ili je kriva vlast.

- Oni su pred izbore uvijek pobjednici, na izborima gubitnici, a nakon izbora kreće kukanje ambasadama. Da imovina i /Kristijan/ Šmit nisu problem, ne bi bilo ni recikliranih priča o kupljenim opozicionarima. Znamo da su se pojedini opozicionari žalili stranim ambasadorima nakon izgubljenih izbora, pravdajući svoj poraz navodnim kupovinama ljudi iz svojih redova - naglasila je Cvijanović.

Oni su jedna dimenzija, rekla je potpredsjednica SNSD-a, a sasvim druga je da se takva opoziciona naklapanja godinu dana nakon izbora nalaze u obrazloženju sankcija koje sad uvode sinu predsjednika Republike Srpske.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: