Opozicija će u dvije kolone- Okrnjeni na novom sastanku | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Opozicija će u dvije kolone- Okrnjeni na novom sastanku

Izvor: HERCEGOVINA PRESS | Datum:26.10.2023.

SDS, PDP i Lista za pravdu i red - Pojavila se sinoć slika okrnjene trebinjske opozicije, koja će u izbornu trku, ako je suditi po trenutnim političkim prilikama u dvije kolone.

Na sastanku lokalnih opozicionih lidera održanom u prostorijama Liste za pravdu i red nisu prisustvovali predstavnici Narodnog fronta koje u Trebinju predvodi dr Saša Borjan.

 
Očekivano, nakon verbalnog sukoba na prošlonedeljnoj konferenciji za medije, Nebojše Vukanovića i Saše Borjana, predstavnici Narodnog Fronta nisu bili na sinoćnjem sastanku, za svaki slučaj održabom van očiju javnosti.

Vukanović još nije dobio podršku SDS-a i PDP-a za gradonačelničkog kandidata Lazara Radana.

Obzirom, da ni jedna od pomenutih partija u Trebinju nije iznjedrila i promovisala nova lica, Radan ima dobre šanse i solidno vrijeme da dobije njihovu podršku.

Ipak, ovim potezom SDS bi mogao da bude do te mjere marginalizovan, da od najveće i najjače opozicione partije bude neprimjetna sjena parijama sa drugačijim političkim manirima, principima i djelovanjem (Lista za pravdu i red i Narodni front) koje su uspjele da se nametnu i potisnu nekadašnju opozicionu perjanicu.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: