Dodik čestitao Putinu Dan narodnog jedinstva: Srpski i ruski narod povezuju zajedničke vrijednosti | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Dodik čestitao Putinu Dan narodnog jedinstva: Srpski i ruski narod povezuju zajedničke vrijednosti

Izvor: RTRS | Datum:04.11.2023.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu i ruskom narodu povodom Dana narodnog jedinstva Rusije.

 


- Čestitam Vam veliki državni praznik Dan narodnog jedinstva Rusije. Ovaj dan, kao jedan od najznačajnih perioda u ruskoj istoriji, kada je ruska vojska uspjela da oslobodi Moskvu od poljskih osvajača, predstavlja simbol jedinstva, požrtvovanosti i patriotizma prema otadžbini - istakao je Dodik.

Naveo je da ruski i srpski narod povezuje "snaga nacionalnog jedinstva, naših duhovnih i kulturnih veza koje njegujemo i zajedničkih vrijednosti koje unaprijeđujemo".

- Uz iskrene želje da ovaj praznik obilježavate u zdravlju i prosperitetu, još jednom upućujem Vama i bratskom narodu Rusije najiskrenije čestitke i izraze dubokog poštovanja - navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: