Načelnik Foče: Helezova izjava o vojnom kampu na Magliću gnusna laž | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Načelnik Foče: Helezova izjava o vojnom kampu na Magliću gnusna laž

Izvor: RTRS | Datum:24.11.2023.

Načelnik opštine Foča Milan Vukadinović odbacio je kao neosnovane i neistinite navode ministra odbrane u Savjetu ministara Zukana Heleza o postojanju kampova za vojnu obuku na planini Maglić.

Vukadinović je rekao da su ove tvrdnje skandalozne i predstavljaju gnusnu laž.

- To samo govori o pristupu ljudi na takvim položajima prema Republici Srpskoj. Smatram da je to sramotna i gnusna laž, siguran sam i za Rogaticu i za planinu Maglić, koja se nalazi na prostoru naše opštine. Naravno, odbacujem sve takve tvrdnje kao neosnovane i neistinite - rekao je Vukadinović.

On je pozvao sve funkcionere da ubuduće vode računa o tome kakve izjave daju i na koji način.

Vukadinović je poručio da je Foča otvoren grad za sve ljude, o čemu najbolje govori činjenica da ovdje studira oko 2.000 studenata sa prostora bivše Jugoslavije i oko 330 studenata iz više od 20 zemalja Evrope i svijeta.

- Foča je otvorena za sve investitore koji ovdje žele da ulažu, a ovakve gnusne laži i tvrdnje, pogotovo koje dolaze od ministra sa nivoa BiH, odbacujem i osuđujem ih i kao načelnik i kao građanin opštine Foča, jer pokušavaju da naruše imidž opština Foča i Rogatica - naveo je Vukadinović za Srnu.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: