Neprimjereno ponašanje Vukanovih odbornika – Zviždali i pravili haos na sjednici Skupštine Grada Trebinja (Video) | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Neprimjereno ponašanje Vukanovih odbornika – Zviždali i pravili haos na sjednici Skupštine Grada Trebinja (Video)

Izvor: Herceg RTV | Datum:13.12.2023.

Odbornici Liste Za pravdu i red Nebojše Vukanovića danas su svojim ponašanjem ometali zasijedanje 21. Skupštine grada Trebinje.

Drama je nastala, navodno, zbog toga što Skupština grada Trebinje već duže vrijeme nema potpredsjednika. Opozicionari kažu da se tako krši poslovnik te su to iskoristili da naprave haos tokom sjednice.


Predsjednik Skupštine grada Dragoslav Banjak poručio je danas odborniku Liste za pravdu i red Nebojši Milišiću da ga neće isključiti sa sjednice kako bi nastavio da pravi predizborni cirkus, te da može da radi šta god hoće, ali da sjednicu jedino može da napusti sam.

,,Odbornici ne znaju šta je Poslovnik ni Statut.  Prvi put ovakvo ponašanje u istoriji parlamentarizma.Vjerujem da je i vas sramota, kao što je i nas. ovo je čista opstrukcija pojedinaca iz opozicije. Ovo što zvižde to govori o njima, njihovom znanju  i pristupu skupštini'', poručio je Luka Petrović, šef Kluba odbornika u Skupštini Grada Trebinja.




Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: