Vulićeva iznijela optužbe: Sprema se atentat na Dodika, posijekli stabla kod Suda BiH za snajperski pogled | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Vulićeva iznijela optužbe: Sprema se atentat na Dodika, posijekli stabla kod Suda BiH za snajperski pogled

Izvor: RTRS | Datum:08.02.2024.

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić istakla je u našem Jutarnjem programu da postoje određene inforamcije iz kruga američke Ambasade da se predsjedniku Srpske Miloradu Dodiku sprema antenat.

- Obavještajci sigurno rade na provjeri svih tih informacija - istakla je Vulićeva.

Kaže da se priprema "novi Nikola Gardović".

- Pitanje je ko će biti od nas novi Gardović. Zato su posjekli stabla kod Suda BiH, tačno za snajperski pogled - navela je Vulićeva.

Ističe da je suštinski problem pitanje imovine.

- U BiH ima veliki broj ruda i drugih nalazišta, a najviše u Srpskoj. Zato su bacili oko na imovinu. Američki i britanski ambasador su natjerali Vladu FBiH daju u koncesiju zemlju u Varešu jednoj britanskoj kompaniji - istakla je ona.

Navela je da su posljednje prijetnje koje su upućene njoj, suštinski upućeni Srpskoj i srpskom narodu.

- Mi pozivamo na suživot i praštanje i poštovanje Dejtonskog sporazuma, a oni se naoružavaju i prijete novim suobima. Ovo je prijetnja svim Srbma. Oni su osokoljeni i od međunarodne zaednice koja ih podržava - navela je Vulićeva.

Poručila je da je BiH zemlja beznađa.

- Mi uopšte ne živimo u demokratiji, ovo je teški protektorat. Sudije i tužioci u pravosuđu BiH primjenjuju nepostojeći zakon američkog ambasadora Majkla Marfija - istakla je Vulićeva.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: