Vukanović ponovo obmanjuje javnost neprovjerenim informacijama (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Vukanović ponovo obmanjuje javnost neprovjerenim informacijama (FOTO)

Izvor: Herceg RTV | Datum:09.02.2024.

Da je poslanik u Narodnoj skupštini Nebojša Vukanović odavno poznat po objavi neprovjerenih i netačnih informacija nije ništa novo. Pored toga što krivi druge stranke i pripadnike istih za stvari koje zapravo on radi, neprestano na svom blogu čitaoce dovodi u zabludu pišući izmišljene priče koje samo njemu idu u prilog. U korist navedenom ide i njegov tekst u kome piše da Elektroprivreda Republike Srpske nije uplatila novac  udruženju 4+ iz Trebinja, što su iz ovog preduzeća demantovali. U istom tekstu, dotičući se gostovanja predsjednice pomenutog udruženja Rade Gutić na ATV-u, on piše da gospođa Gutić ‘nije član nijedne stranke i ne želi nigdje politički da se angažuje’. Međutim, mi imamo dokaz da je ovo još jedna u nizu njegovih laži:

Savjetujemo narodnom poslaniku da ubuduće provjeri istinitost informacija koje iznosi javno, jer se sve može provjeriti.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: