Petrović: Vukanović preko uljeza pokušava da se dočepa vlasti, bez obzira na cijenu koju bi za to platilo milion građana Srpske? | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Petrović: Vukanović preko uljeza pokušava da se dočepa vlasti, bez obzira na cijenu koju bi za to platilo milion građana Srpske?

Izvor: Herceg RTV | Datum:24.02.2024.

Sarajevska golubica poslala je juče sa svog terena zahtjev njemačkom turisti da nametne izborni zakon ili da ide kući!

,,S kamericom u ruci, uvijek nezasit i u trci za novcem, Vukanović je snimio svoj izdajnički performans kako bi od googla i youtuba dobro naplatio svaki pređeni korak i izgovorenu riječ. To što isključivo iz koristoljublja pravi skandale ne bi bilo strašno, da riječi koje izgovara i potezi koje pravi nisu upereni direktno protiv Repiblike Srpske i interesa srpskog naroda. Jer kako drugačije da shvatimo pozivanje stranaca da ovdje mešetare i nameću rješenja po svojim mjerilima? Kako shvatiti sedmoricu odmetnika koji kleče u Sarajevu i preko uljeza pokušavaju da se dočepaju vlasti, bez obzira na cijenu koju bi za to platilo milion građana Srpske? Zar slika Vukanovića okruženog svim federalnim medijima i udarni termini na svim televizijama u Sarajevu nisu sami po sebi jasna poruka?'', izjavio je za Herceg RTV, Luka Petrović, potpredsjednik SNSD-a.

 


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: