Dodik pokazao obavještajna dokumenta: Vukanovića tretiraju kao "korisnog idiota" | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Dodik pokazao obavještajna dokumenta: Vukanovića tretiraju kao "korisnog idiota"

Autor: Novinar Herceg | Izvor: ATV | Foto: ATV | Datum:28.03.2024.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik pokazao je dokumente za koje tvrdi da su izvještaji obavještajaca u kojima je lider Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović okarakterisan kao "korisni idiot".

"Nebojša Vukanović, aktivnosti na zaustavljanju korisnih projekata u Republici Srpskoj. Ti si taj, tebe tretiraju tako. Paraobavještajna struktura SDA i aktivnosti Avde Avdića. Sve piše, gdje si se sastao, koliko puta si bio, a praviš se budala. Zato su amerikanci ovdje napisali, naravno pod navodnicima, da si ti (Vukanović) korisni idiot i budala za njihove ciljeve. Tako piše. I da si pod okriljem američke ambasade i nacionalnog demokratskog instituta u Sarajevu usmjeren na održavanje održivih protesta u Republici Srpskoj. Eto šta pišu o tebi, majstore", poručio je Dodik.

On je pozvao Vukanovića da pogleda dokument, ali mu nije htio otkriti izvor.

"Što si zanijemio? Ako oni lažu, lažem i ja. Ne negiraš šta je napisano, nego ko je napisao? Ne mogu odati izvor, pa čak ni tebi", poručio je Dodik Vukanoviću.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: