Košarac: Defetizam opozicije (u) Srpskoj je predsoblje dezerterstva | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Košarac: Defetizam opozicije (u) Srpskoj je predsoblje dezerterstva

Izvor: ATV | Foto: ATV | Datum:28.03.2024.

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac izjavio je da je nevjerovatan defetizam opozicije (u) Srpskoj, a defetizam je predsoblje dezerterstva.

"Današnja posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske pokazala je svu snishodljivost opozicionih stranaka i njihovo podaništvo Marfiju, Šmitu i ostatku zapadnih mentora, rekao je Staša Košarac


Tokom današnje rasprave imali su zamjerke na sve i svašta, ali nikako na svoje mentore zapadnjake. Niko od opozicionih perjanica nijednom nije pomenuo negativan uticaj Marfija i Šmita, niti njihovo iživljavanje nad pravnim poretkom, konstantne napade ovog srbomrzačkog dvojca na Srpsku i njen ustavni kapacitet… Ni mukajet! 


Pojedini su se čak drznuli da napadaju Srbiju i predsjednika Aleksandra Vučića. 


Zatvorili su oči pred okupatorima, ponizno ćute, čekaju da prođe, da se ne zamjere… Linija blažeg otpora je za njih siguran put. 


Legitimno pravo je da budu opozicija vlasti u Srpskoj, ali nikako, zaista nikako ne mogu da razumijem njihovu potrebu da budu opozicija Srpskoj i srpskom narodu. 


U trenutku kada nam je potrebno jedinstvo i sabornost da odbranimo Srpsku i interes naših građana, opozicija je odabrala da bude na strani onih koji ništa dobro ne žele Srpskoj i našem narodu. 


Izabrali su Marfija i Šmita u trenutku kada srpski narod čvrsto stoji uz politiku predsjednika Dodika u odbrani Srpske. Čemu li se nadaju, šta oni očekuju? Zašto su istrajni u tome da konstantno budu žrtva svog izbora? S razlogom su to što jesu i tu gdje jesu. Opozicija (u) Srpskoj. 

Srpski narod neće izdajnike! To jasno pokazuje u svakom izbornom ciklusu, dajući povjerenje patriotskoj politici predsjednika Dodika. 

Izdajnička politika opozicije nikada neće i ne može biti pobjednička, pa makar se izbori provodili i prema zakonu koji oni napišu", naveo je Košarac

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Staša Košarac (@stasa.kosarac)

 


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: