Dodik o prijetnjama da će ga uhapsiti, o šurovanju Vukanovića s Amerikancima, ordenu za Orbana (video) | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Dodik o prijetnjama da će ga uhapsiti, o šurovanju Vukanovića s Amerikancima, ordenu za Orbana (video)

Izvor: RTRS | Foto: RTRS | Datum:28.03.2024.

A zbog čega da me hapse? Zato što su ovi napakovali da sam ja ovakav i onakav, kazao je Dodik.


Predsjednik RS-a Milorad Dodik govorio je na današnjoj, posebnoj sjednici Narodne skupštine RS-a u Banjoj Luci. On je, između ostalog, kazao kako mu prijete hapšenjem, te da je dobio informaciju "ukoliko njegovo osiguranje bude pružalo otpor, da će pucati na njega".


- Ja im kažemo da ćemo pružiti otpor, eto tako. A zbog čega da me hapse? Zato što su ovi napakovali da sam ja ovakav i onakav. Zato što su sve firme sankcionisane. PDP je sankcionisao Integral inženjering. Eskobar (Gabriel Escobar, zamjenik pomoćnika državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država) je stavio Integral Inženjering na crnu listu, PDP je to uradio. Imamo sankcije, živimo s tim, to nas ohrabruje da idemo dalje, da se borimo još više. Ko hoće s nama hoće, ko neće... - rekao je Dodik.


On je rekao da je lider Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović "pod okriljem Ambasade SAD-a u BiH i Nacionalnog demokratskog instituta u Sarajevu usmjeren na organiziranje održivih protesta protiv vlasti u RS-u".
 
Na sjednici NSRS-a Dodik je najavio da će mađarski premijer Viktor Orban boraviti u posjeti RS-u 4. i 5. aprila, kada će mu biti uručen orden RS-a. Kazao je kako je Orban dokazani prijatelj RS-a.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: