Cvijanović: Ne znam šta je Mehmedovića nanerviralo, citirala sam američki "Vašington post" a ne neki prosrpski list | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Cvijanović: Ne znam šta je Mehmedovića nanerviralo, citirala sam američki "Vašington post" a ne neki prosrpski list

Izvor: SRNA | Datum:31.03.2024.

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je za da ne zna šta je Šemsudina Mehmedovića nanerviralo u njenoj izjavi kada je samo citirala američki "Vašington post", a ne neki lokalni, kako bi on rekao, "prosrpski" list.


Na pitanje da prokomentariše Mehmedovićevo mišljenje da se na američku "crnu listu" ne dolazi zbog, kako kaže, učešća u "odbrani države i naroda", već zbog "kriminala i korupcije", Cvijanović je odgovorila da je njen komentar za sankcije bio samo način da ukaže na "zavjet ćutanja i praštanja".

- I nije on jedini bošnjački političar koji se provlači kroz američke medije, izvještaje istraživačkih centara, pa i sajtove na primjer Stejt departmenta i Ministarstva pravde SAD. Ima toga i po Evropi, pa i na sajtu prijateljskog britanskog Bi-bi-si-ja kojeg možemo nazvati svakako, samo ne prosrpskim medijem - istakla je Cvijanović.

Ona je dodala da je posebno zanimljiv njihov dokumentarni film iz 2015. godine, a ako ga ne izbrišu braneći Mehmedovića, onda mu preporučuje da i to pogleda.

- Lako je trabunjati o agresiji, ali se očito teško braniti od ovakvih stvari - naglasila je Cvijanović.

Ona je rekla da Mehmedoviću može poručiti još da njegova priča o kriminalu, korupciji i potkradanju naroda služi samo kao neuspješni spin kojim želi da optužbe i pisanja američkog "Vašington posta" predstavi kao velikosrpsku propagandu.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: