ĆURIĆ: BIĆE PODRŽANO SVE ŠTO SE DOGOVORI U SRPSKOJ | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

ĆURIĆ: BIĆE PODRŽANO SVE ŠTO SE DOGOVORI U SRPSKOJ

Izvor: SRNA | Datum:09.04.2024.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić podržao je svaki dogovor na nivou Republike Srpske kad je riječ o pozivu Vlade Srpske organima za sprovođenje izbora u Srpskoj da podnesu ostavke.


"Spremni smo i smatramo da treba to da podržimo, jer je to jedino rješenje, a ne neko koje nameću ljudi bez ovlaštenja da to urade", rekao je Ćurić novinarima.

Vlada Republike Srpske saopštila je ranije da je neprihvatljivo nametanje izmjena i dopuna Izbornog zakona BiH od samozvanog visokog predstavnika u BiH i pozvala sve članove organa za sprovođenje izbora iz Srpske da podnesu ostavke na dužnost.

Predsjednik Republičke izborne komisije Oliver Blagojević izjavio je juče Srni da će u četvrtak, 11. aprila, podnijeti ostavku na ovu dužnost, u skladu sa zaključkom Vlade Republike Srpske kojim poziva članove organa za sprovođenje izbora iz Srpske da podnesu ostavke. 


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: